5

Letak lah Name korang kat baju2...

Wednesday, September 17

www.tips-fb.com

Hye, Baru2, nie ak ade pasan offer sorg kakak nie (kowt) x sure jantina nyer, pasal letak name kat t-shirt.. ak dapat infos nie kat forum..N name2 tue di tampal menggunakan kain felt.. So far kain felt nie tahan lasak kowt.. x pudar n susa koyak.. jom usyar bwh nie..

Harga nyer mcm nie:

RM 13 untuk T-Shirt (100% cotton) p/s: ni harga utk dewasa.

T-Shirt RM 5 untuk postage (Pos Express)

RM 2 untuk setiap huruf (kain felt) p/s: untuk design baju yang ade imej, macam baju yang ade design tie tu harge bergantung pada tahap kekompleksan imej tu sendri.

Size :Dari ketiak kanan ke ketiak kiri:

XS - 17, S - 18, M - 19, L - 20, XL - 20.5, XXL - 21.5, XXXL - 23

Korang rase best x? ak rase mcm berbaloi jee.. Geee.. Nmpk font nyer agak feminin kan.. but u guys jgn risau, kowg bleyh pilih font yg korang nak kat website Dafont.. Nie homemade pny, very unic.. hehe kowg jgn engat ak pomot dpt duit laks, saje je ajak kowg buwat skaly.. ner taw ramai2 bwat, owner kasi mura.. huhuh.. who knows.. Masyuuk tuh! ak nak letak name sooTツ.. geeez.


Byk lagie gmbr di
http://azizie.com/felttee/ gwe capek deh mau upload..

Tekan Like , Okie : )

5 Responses to "Letak lah Name korang kat baju2..."

aizul Says:

uish mcm sronok n cool je..

tapi kat mano den nak tompah baju tuh?

Muhafis Says:

gosh, ak xtao cemana
nak nolong enko aizul..
look, ak dpt infos pun dr
forum tou.. lau enko nak, jab ak bg link forum nyer..

http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=50866

nak order roger akuwh kay!

a.n.y.s.s Says:

haah la agak cumeyl la sood..
cam nak je..
hehe..

Muhafis Says:

enko nak niss? siyes ker..
nnty ak nolong.. kay.
piker2 laa nak design ape dulu.. huhuh

Muhafis Says:

ak dah dpt details owner nyer..
if kowg minat contact la brader ney:

Utk tempahan,
YM: ziepakker@yahoo.com
GTalk: ziepakker@gmail.com

Phone Number: 012-9886441

Related Posts with Thumbnails