7

Muhafis buat magik..

Wednesday, February 18

www.tips-fb.com

Silakan klik gambar di bawah...
MSMv3 - Buat Duit Dengan Myspace & Friendster :: 37436
Selamat mencuba kwn2.. =)

Tekan Like , Okie : )
18

Geng The Movie

Saturday, February 14

www.tips-fb.com

Ak rase korg sumer dah tau kan yg Geng The Movie dahpun release 12hb kelmarin.. btw, ak nak promote movie nie kat korg, especially yg belum tgk lagie.. mmg besh siut cite nie.. lg2 bile nengok upinpin ngan kak rose..

Ak salute ngan pembaharuan yg mereka buat, & yg paling superb ialah animasi mereka yg berkualiti.. kemas aje beb.. jemput tgk kat wayang.. =)

Dan ini entry ak berkenaan upin ipin mase duludulu.. silahkan bace ye kwn2..
http://muhafis-on9.blogspot.com/2008/09/upin-ipin-setahun-kemudian.html

Tekan Like , Okie : )
7

Aku & 2009..

Thursday, February 12

www.tips-fb.com

Tahun 2009 mcm taun yg krisis je bg ak.. lagilagi fulus pun makin lame makin berkurangan.. dek kerana sikap boros seorg pelajar yg berzodiak Leo nih.. mmg boros berbelanja.. aduh nie yg lemah je nie..


Byk cara ak dah try mcm senaraikan perbelanjaan utk minggu tersebut tp semuanya mendatangkan kegagalan.. hohoh kena guna teknik lain nie.. ak igt ak nak menabung lah.. lagiepun ade lah org tue kan bg hadiah tabung utk befday kwn die.. peh terasa beb!
sbnrnye byk bende yg ak kena buat ini tahun.. tp ak taknak mcm tahun2 sudah.. bg ak tahun2008 adelah tahun yg agak malang buat ak.. mgkin fengshui takde.. ish takbek percaya kat bende2 mcm tue kn..
Byk cara nye utk saving duit, salah satu nye dgn memperbanyak mkn mi segera utk jimat duit.. boleh ker camtue? nanti klu badan keding je cemana.. kena tiup je dah melayang.. .
heheh tp kan ak rase cara terbaik adalah dgn ak stop utk smbung blaja utk degree n start buat bisnes kat pasar malam.. boleh ker.. Mcm Bro Arie dye dpt dlm 10k per month dgn jual Bihun sup n sup gearbox.. Rezeki memasing..

ape2 pun ak harap enkorg buat lah tindakan yg terbaik.. tp bg ak betullah, dgn blaja jer ak dah apply loan sebnyk rm15k.. n skrg sume duit tue dah abes entah kemana.. klu smbung degree ak kne apply loan rm30k.. bermaksud jumlah loan yg kne ak bayo ialah rm45k.. aduhmak.. Gegel siut ak.. muga hari & tahun mendatang bwk tuah pd ak.. korg pun.. muga murah rezeki.. amieen..
kan best klu jadik mcm fauzan nie.. keje dier cuma makan dan tido aje.. yg laen2 sume org laen uruskan.. hakhak...

Tekan Like , Okie : )
7

Cerita lama-lama Punya..

Wednesday, February 11

www.tips-fb.com

hari nie takbuat ape, ptg kelas bd pun dah tukar lecturer dr kelas cume 10 minit jadik 1 jam dan 10 minit.. hebatkan, lecturer2 kat itm nih.. Salute.. Ini pun final sem ak kat sini.. layankan aje lah. heheh..

dlm boring2 nie teringin plak nak upload pic duludulu.. gempak jugek seh sbb org rumah ak mmg rajin scan pic duludulu nie, takut rosak katanye.. lgpun kdg2 rumah ku kena banjir.. tue yg lemah tuh.. aduh..
Cube teka.. yang mane 1 ak.. heheh.. kalu betul ak belanja mkn lala.. haha tipuu je..

Tekan Like , Okie : )
Related Posts with Thumbnails