1 Komentar

Upin & Ipin ~ Setahun Kemudian

Saturday, September 6

www.tips-fb.com

Betul.betul.betul!™ Aha.. kowg igt x trademark nie.. Upin & Ipin ade lagik arr! kali nie ngan version setahun kemudian nyer.. diowg da msuk tadika dah pun.. ak x smpat nak tgk yg bawu nyer nie.. bese la.. lau dah berat bontot malas nak turun nengok tv kat bwh..

Lagi pun da leyh tgk kat official website nye.. bawu launch kot.. Tgk sini → UPIN & IPIN.. Nak tgk tiap episode dah sng sket.. malas nak donload kat youtube.. dah laa kne save as flv.. patu gmbr not too clear.. Leces.. if usyar website upin & ipin nie gambar nak nengok clear beb.. ak bg 5 ééééé kat sini! Tiap episod yg baru akan diupload setelah di tayangkan kat tv.. n ade byk produk2 tmbahan kat c2.. beg, topi, etc.. ak berkenan gan t-shirt nyer tuh.. tapi rupe nye prefer ntok child~.. hehe melepas akuwh.. =p

Usaha Les Copaque dlm menerbitkan kartun yg bermutu sgt ak sanjungi.. hehe bkn pe, kalau mesej yg nak disampaikan dlm bentuk sgt formal kdg2 agak membosankan.. ak rase atok2 bdk2 yg tgk sedikit sebanyak dpt amek pengajaran n nilai murni yg ingin disampaikan.. betul x?

Actually Upin & Ipin bkn hanya di tonton golongan kanak2 aje, ak lihat org dewasa pun berminat ape ngan cite nie.. karakter nyer kiut n shemart! sesuai utk tontonan seisi keluarga.. hehe yelah, sebelum buka puasa tue lebey elok tgk Upin & Ipin dari kuis epok2 atau belek2 kuih pelita bwh tudung saji tue.. hahahah.. Sarcastic..

Kat bwh nie ade gmbar Tiah.. sape la Tiah nie.. hot stuff siot dye smpai ak leyh letak kat blog Sweet Knowledge™ nie.. haha.. **wink2.. tiah nie lah voice of Upin & Ipin.. disebalik suara bdk kembar yg kiut nie la suara Tiah menghiburkan kowg tiap Jumaat-Ahad jam 9PM TV 9.. Gosh! dulu ak igt Upin & Ipin nie suara dak lakie.. upenye si Tiah nie la punyer angkara.. hehe.. papehal, Selamat Menonton kay!

Tekan Like , Okie : )

1 Responses:

Extremist Thinker Says:

hehe. besa la. nk dptkan hitz la bro. huhu!

Related Posts with Thumbnails