18

Geng The Movie

Saturday, February 14

www.tips-fb.com

Ak rase korg sumer dah tau kan yg Geng The Movie dahpun release 12hb kelmarin.. btw, ak nak promote movie nie kat korg, especially yg belum tgk lagie.. mmg besh siut cite nie.. lg2 bile nengok upinpin ngan kak rose..

Ak salute ngan pembaharuan yg mereka buat, & yg paling superb ialah animasi mereka yg berkualiti.. kemas aje beb.. jemput tgk kat wayang.. =)

Dan ini entry ak berkenaan upin ipin mase duludulu.. silahkan bace ye kwn2..
http://muhafis-on9.blogspot.com/2008/09/upin-ipin-setahun-kemudian.html

Tekan Like , Okie : )

18 Responses to "Geng The Movie"

cuitnazz Says:

Aku nak g tengok... tp full house beb.. siap bawak anak bini lagi diorang g tengok...

Faisal Admar Says:

hehe beli dvd je la nampaknye. sebab inkheart pun tak sempat sebab busy sangat dengan agenda itu ini hehe.

azriphotoblog Says:

hahaa...

aku nk tgk jgk!

hebat kau!
aku br blaja selesaikn 1 face je rubic cube 2.
hehee...

aizul Says:

aku pon dah ngk masa 1st day release..

memang superb!

Alif = A.K Says:

huhu tu la.... ak nk tgk sebab menarik tengok diorang nyer graphic... cn tk snagt memandang kan ak amk kos mulltimedia...ak amat la perlu amk tau pasal bende2 ni .. wlaupaper pn... ak ske ngan upin ngan ipin ni ..walaupun x tgk g... tp ak gerenti mereka memberikan pulangan yang best kepada semua yanag menontonnya..

:)

btw thanks cuzz vissting my blog...

:)



hmmm cte ink heart pn best juagk...
:)

Alif = A.K Says:

huhu tu la.... ak nk tgk sebab menarik tengok diorang nyer graphic... cn tk snagt memandang kan ak amk kos mulltimedia...ak amat la perlu amk tau pasal bende2 ni .. wlaupaper pn... ak ske ngan upin ngan ipin ni ..walaupun x tgk g... tp ak gerenti mereka memberikan pulangan yang best kepada semua yanag menontonnya..

:)

btw thanks cuzz vissting my blog...

:)



hmmm cte ink heart pn best juagk...
:)

Alif = A.K Says:

huhu tu la.... ak nk tgk sebab menarik tengok diorang nyer graphic... cn tk snagt memandang kan ak amk kos mulltimedia...ak amat la perlu amk tau pasal bende2 ni .. wlaupaper pn... ak ske ngan upin ngan ipin ni ..walaupun x tgk g... tp ak gerenti mereka memberikan pulangan yang best kepada semua yanag menontonnya..

:)

btw thanks cuzz vissting my blog...

:)



hmmm cte ink heart pn best juagk...
:)

Alif = A.K Says:

huhu tu la.... ak nk tgk sebab menarik tengok diorang nyer graphic... cn tk snagt memandang kan ak amk kos mulltimedia...ak amat la perlu amk tau pasal bende2 ni .. wlaupaper pn... ak ske ngan upin ngan ipin ni ..walaupun x tgk g... tp ak gerenti mereka memberikan pulangan yang best kepada semua yanag menontonnya..

:)

btw thanks cuzz vissting my blog...

:)



hmmm cte ink heart pn best juagk...
:)

samdaddycool Says:

Aku nak tgk!! tapi nak tunggu hari biasa (weekend ramai orang.. leceh)

Monkey D Luffy Says:

yeah! aku nk tgk esok

[Q.e.M.a] Says:

besh ke???
nk tgk gak la..
betol3x..huhu~

baincardin Says:

huuu...ramainya ckap citer ni best. ni nk kene tgk ni. anyway, thanks for dropping by Muhafis ^_^ very nice blog u have :)

MaDihays{Ida} Says:

best? betul betul betul...

ingat nak tgok jgak la..
tp DVD jer la..
he3

Irine Nadia MaRceLLo Says:

betol2~!!! cite upin ipin nih besh gilewwww sgt2 gilew laa..ekekeke~!!!
paling beshh~!kelaka sgt2..huhu

Muhafis Says:

cuitnazz: mestylah bwk anak bini.. cite pun animate, sesuai untuk tontonan seisi keluarga.. (U)

faisal admar: beli dvd jeee? lmbt lah dpt tgk nnti.. tak show la beb.. hehe

azriphotoblog: heheh enko ri, sume enko nak nengok.. =p takdelah hebat sgt..

aizul: chare la aizul.. tgk takajak kan.. =(

Muhafis Says:

alif: byk nye enko kumen lip.. taksampai hati nak delete.. =p

samdaddycool: bpk sam yg suke nengok upin danipin.. hahaha

monkey d luffy: luffy, best ker? feedback sket..

qema: enko nak nengok katmane kat perak nun.. port iskandar tuh ade wayang ker.. =p

Muhafis Says:

baincardin: sesama bain.. ini crita mesty tgk 2009! heheh suka2 jer ak.. ak rase leh boxoffice kot.. support animasi Malaysia

ida: kak, pe barang tgk dvd, tgk kat wayang la, show sket.. mntang2 dvd leh ulang byk2 kali.. =p

irine nadia: wah2, adek bradik kumen kat sini.. syabas.. mesty tgk ni irine, tp study jgn lupe lak okies.. =)

a.n.y.s.s Says:

haha aku pun da tgk gak.
bangge tgk animasi malaysia da makin b'kualiti.

Related Posts with Thumbnails