26

Dari Jauh Ku Mohon Ampun

Tuesday, September 23

www.tips-fb.com

Howdy.. dI sini Muhafis nak ucapkan salam perantauan dari bumi Dublin,Ireland Segamat-Iskandar Malaysia-Kulai buat Ummi & Walid, 12 adik beradik ak, my Soul mate, Sharifah el Husna, Tengku Razman, Sis Melissa Marini, Kakak Farra, Kwn2 bloggers, Ummah2 kat friendster, n all pal yg mengenali ak ini.. Selamat Hari Raye, Maaf Zahir & Batin.. kalau ader salah & silap harap dimaafi.. 0-0 yep!Sesiapa yg ber murah hati nak bagie derma (duit raye) kat ak bole la tekan button donation kat column sebelah.. heheh.. Korang dpt duit raye agak2 brape eyk? mesty byk tue.. bwat ape je?

Inshaallah ak nak dpt +-Rm250.. Rm50 dr kak na. Rm30 dr abah, rm20 dr ummi, kak long, kak leha, kak yatie, abg zol, kak noly, acu yanie (guraw je kak), rm10 dr kak lin, abg nawie, kak dila, ngan fami.. huhuh tapi setelah di bwat timbang kira, duit tu ak kne invest kat motor ak yg barai la plak.. adoi kesian siot ak.. paling x pun ak dpt beli Tshirt Gempakstarz, komik2 c2v ngan Zint, & beberapa buku Chicken Soup for the soul kat MPH ajee.. peh.. ilang cita2 murni ak nak blanje Jejep mkn lala..

Raya pertame, kalau enkorang x bwat pape jom ekot ak trn cs ke jusco, nengok Kami The Movie.. syokk woo.. tgk tagline nyer pun gwa dah sdikit cuak.. "Hidup ini memang palat, tapi esok masih ada.” Ape2 pun bgtau la ak dulu eyk.. hehe roger!

P/S: Jom try bikin name superhero sndri.. Usyar kat Sini-->SUPERHERO. pastue jgn lupe bgtau ak kat sini yek! Ak pkai name ak, soot van der wick.. & name superhero ak yg terjadi ialah Mister Vengeance. Chare x?
Jap, korang dah ade lagu raye ke blum nak buat ringtone takpun message alert? ape kate korang download lagu Anuar Zain Ngan Elina nie.. ak dah cut amek bhg intro dye.. Shemart beb.. Download Sini. Nak lagi lagu raye Full Version pegi kat Koleksi Lagu Raya.

Tekan Like , Okie : )

26 Responses to "Dari Jauh Ku Mohon Ampun"

tazz Says:

nape simbol ni kale putih. patut la x nmpk. seb baik mouse dpt detect. huhu

Muhafis Says:

owh yeker..
pakai mozilla ke IE?
kdg2 mmg camtue..
lau pkai IE
bawu nmpk button tuh..
heheh tq komen

[yAN!e][pUTraJAya] Says:

salam lebaran gak wat kamoo dik...

ooo kamoo ada add akak dalam frenster ek...?

hehehhe nanti add balik ek.....

(^_^)

Muhafis Says:

haah la kak..
tereject eyk.. peh sedih..
hahah. kak nak dwet raye.. =p

tazz Says:

saya pakai mozilla. tp skang da nmpk lak. hehe. thanx for the lagu raye. best lak nak wat ringtone ;p

Muhafis Says:

taz, dah download ker?
thanx.. =)
murah rezeki mu..

Rush Murad Says:

wahh... dah siap ucapan raya segala... seminggu lagi dik oiiii... nak datang rumah? bagitau ekk... nanti bagi duit raya, buat tambah2 pi betulkan motor... :D

Muhafis Says:

waa bro rush
nak bagie ak duit rayer
wat alter moto.. chare arr..
dtg la kg seri paya..
tanah tumpah darah ku.. =p

l i n d a Says:

salam muhafis..
tq add komen tu.hehe.
even dah lupa siapa tuannye
hehe..
slmt hr raya jgk..

Muhafis Says:

sedih ak linda luper ak,
tp x per la, lupa perkara bese,
lgpun ak bkn batch mu pun lin..
hehe slmt ari rayer jugak! =)

tazz Says:

awak ckp saye pelik? nape?

Muhafis Says:

x pelik sgt lah taz,
bese ajer.. kekek =)

zuhairy Says:

salam aidilfitri

Muhafis Says:

salam aidilfitri zuhairy..
nak duit rayer bole? heheh

aeropama dot com Says:

salam,

terima kasih kerana berkunjung ke blog aku & meninggalkan komen di situ.

ps: mari sertai contest aku & tinggalkan blogspot ni. blogspot huduh beb...

Muhafis Says:

aeropoma, heheh..
ak nak jugek ade domain sndri..
cume ak takut kering ide (idea)la nak tulih aper nnty.. but contest enko tuh.. ak akan TRY woo.. masyukk

lochoe Says:

muhalis, aku nasihat jangan masuk.. cuba baca artikel terbaru aku menegani puak erdogan ini, sila baca dengan segera untuk mengelakkan dikenakan tindakan disiplin parti...

hidup blogspot..

Muhafis Says:

yekerw lochoe..
aduss..ak pening siak..
blogspot okeh ka..

PrinCeSS Says:

selamat hari raya.!
duit raya share2 la..hehe
sbb tahun ni x dapat duit raye..T.T

p/s : i added ur blog into my blog lists..:)

farahaznil Says:

hahhaa...rayo2..den nak duit rayo..akakakakaka..eh ko bdk lg ke?ingtkan dah keja..hahhaa..jom pow masa raya ni..hi hi hi...eh nnt ada masa add aku kat ym dgn msn tau..hahhaa

farah_ao6@yahoo.com
farah_ao_6@hotmail.com

Muhafis Says:

oww.. tq princess..
sayer pun letak awk di bloggroll
sayer.. selamat berblogging..;)

Muhafis Says:

kureng betui dak farahaznil nie..
ak bkn bdk le.. 2-3 taun lagi da jd bapak budak.. inshaallah..
haah ak pung nga collect duet rayer nie.. kui3..

buYut Gurl Says:

selamat hari raya dik...
maaf zahir batin

samdaddycool Says:

dah puas beraya??? jawab tag aku,,... jgn tak jawab...

Muhafis Says:

tq kak buyut..
nak dwit rayer.. =p

Muhafis Says:

sam.. dah jawap pun tag enko..
uhuk2 btw tq sudie tag ak..

Related Posts with Thumbnails