4

Selamat Hari Jadi Walid...

Wednesday, October 8

www.tips-fb.com

 

Semasa post ini ditulis, mgkin Cake coklat aiskrim & cake Mocha di atas sudah mnjadi sisa buangan oleh ak & mereka2 yg telah memakan nyer.. hehe.. sorry kerna x tnggalkan utk kwn2 bloggers ak nie skit.. ahaks.
PhotobucketKek2 berkenaan di beli utk abah ak utk sambutan hari jadi nyer yg ke 65.. dah tua rupanya abah ak nie.. heheh.. kalau abah bace post ak nie mesty ak kne sekel sbb ckp dye tua.. yelah abah x tua.. cuma veteren ajee.. hakhak..


Cake nie kami (x termasuk ak-sbb belum keje arr) beli di Secret Recipe dgn berkongsi duit.. nak beli sndri2 x ckup bajet sbb dah pun raye ke-5.. sume org tibe2 dah pokai plak.. tapi nak kisah aper.. yg penting igt hari jadi abah..
Ak tgk abah hari tue hepi giler.
ochaji Hope bile ak dah tua nnti ade la org igt besday ak plak eyk.. haha.. Ak doakan semoga abah pjg umur & murah rezeki.. bahgia dunia & akhirat. Amieen..

Tekan Like , Okie : )

4 Responses to "Selamat Hari Jadi Walid..."

Rush Murad Says:

kenapa masa raya tak datang rumah? insyaAllah abang beri duit raya... siapa yg masih bergelar student, pasti dapat duit raya... beraya kat kampung mana?

Muhafis Says:

oo haha.. yeker..
balik area benut-tampok ngan rengit aje.. hehe

buYut Gurl Says:

ooo...hepy besday to ayah muhafis..
may God bless ur dad!!

Muhafis Says:

thanx kak buyut.. semoga walid pjg umur..

Related Posts with Thumbnails