12

Muhafis dpt Award?

Thursday, October 9

www.tips-fb.com


Trimas kat bro Samdaddycool sbb sudi bagi award buat ak yg newbie & noob dlm dunia intenet nie.. (& sbnrnye mmg x layak pun)rain.. hehe humble sungguh.. dlm mase yg same award nie pun adalah tag yg perlu disebar2kan kpd kwn2 bloggers yg lain..

Rules utk tag ini..
1. Bagi just kat orang yang dirasakan GILA-GILA / BEST
2. Bagi kat 5 orang sahaja.
3. Link orang yang terima award ni
4. Sesiapa dapat Award ni DiWAJIBkan buat POSTING sebab dia dapat award ni kat blog dia
5. Beritahu orang yang dapat award ini kt blog dia ok !! (buat trackback sahaja pun sudah memadai)
Nak taknak, sesiapa yg dah dapat tag ini kne buat posting tentang nie kat blog mereka.. coz pihak berwajib dah letak kategory utk tag nie dlm list WAJIB JAWAP.. hehe..lolz

Mangsa utk kali inie..
EnjoY yer kawan2!onsen

Tekan Like , Okie : )

12 Responses to "Muhafis dpt Award?"

samdaddycool Says:

sebarkan virus itu.....

Muhafis Says:

yer sam.. akan ku sebar kan.. hakhak..

[yAN!e][pUTraJAya] Says:

thanks dik..utk award tu....

(^_^)

Muhafis Says:

samer2 kak yanie..

.miss zaza. Says:

blog kamu mmg besh!

Muhafis Says:

thanx zaza.. bese jee.. blog bdk2.. =)

tazz Says:

mekaceh bg award (:

buYut Gurl Says:

thanx ye adik..
nnt aku tempek award tuu........

Muhafis Says:

samer2 taz.. rajin2 lah update blog ya.. kasi cantik..

Muhafis Says:

kasih di terime yek kak buyut.. cepat la update post.. x sabar la kak.. huhuh

azriphotoblog Says:

marilah! aku baru je link kau kt page aku. thx ya 4 drop by! =)

Muhafis Says:

okeh azri.. chare arr tuh...

Related Posts with Thumbnails