12

3gp Upin dan Ipin

Monday, October 13

www.tips-fb.com

Hari yg panas.. ak sdg kekenyangan.. hahah mcm siyul jer ayat ak.. dah lame ak nak post pasal bende nie.. cume ak belum ader mase yg seswai.. hari ini ak nak update 3gp Upin & Ipin spesel utk fans animasi nie yg bakal kuar dgn movie nye yg terbaru..
3gp upin ipin ini ak harap x menyalahi undang2, koz tujuan ak sbnrnye lebih nak kongsi bnda mudah utk kwn2 sume.. now semua dah boleh nengok citer Upin & Ipin kt hp (hand-phone) smpai mata lebam.. & juga smpai battery anda sume kong.. wakakaka.. itu la yg terjadik pada ak raye lepas, apabila sumer anak sedara mau nengok tiap episode smpai abes.. berbekal kan hp (hand-phone) SE w800i nie yg battery nye cepat kong, ak bagi juga sbb jumpe pun setaun skali ngan mereka.. Pakcik kasi bluetooth sama ummi & walid korang jelah yek.. Papehal sng nanti..


Okie lah.. slmt mendownload.. Sorry x ader smpai chapter episode 18 koz, ader masalah teknikal.. korang bagi lagi episode seterusnyer kat ak, nnty ak tlg convert kan.. heheh.. 

DOWNLOAD

upin ipin eps 1.3gp

Kalau nak convert sndri dari Youtube, Kak Shykin ader ajar caranye.. boleh cube sndri.. Tapi yg ini Muhafis x buat cara tue.. sbb dah ader software sndri. Jgn x download ye.

Tekan Like , Okie : )

12 Responses to "3gp Upin dan Ipin"

a.n.y.s.s Says:

hoho..
sbnrnye..
aku xpnah tgk cite upin ipin wlaupun rmai mmber suggest..
tp pas bce entry ko..
pasni bru aku nak start dwld la..
haha..=P

Muhafis Says:

bagus la kalau mcm tue.. ak sbg anjakan paradigma utk enko.. hahaha.. yeker.. download byk2 yer..

a z r i Says:

mekasih respon kt blog aku...

=)

5sem xtukar bju?

wah!

eh, aku pun ske tgk upin & ipin tu. gile comel diorg!

Zack Says:

Askm Muhafis! Thank you for dropping by my blog! Nk exchange link buleh, apa salahnya... tapi akak tak sempat lagi nak update sidebar tu, bz sikit la ni. :)

Chuckiesd Says:

aku pun kejap layan kejap tak layan icter upin ni..lau ader kesempatan aku dwload...

Muhafis Says:

haah azri.. upin ipin comel aje.. tue yg bebudak dan bpk budak suker je nengok.. kui3

Muhafis Says:

okie kak zack.. x kisah.. bile2 update lah kay..

Muhafis Says:

hahah.. knp mcm tue chuckiesd? ekot mood anda ker.. tunggu movie diorg kuar.. pasti gempak..

samdaddycool Says:

ok gak, bole aku masuk dlm hp aku ni... thanks for sharing..

Muhafis Says:

download sam, jgn x download.. free jer nie.. =p

samdaddycool Says:

nak kena belanja ke???

Muhafis Says:

hoho sam.. nak kne blanje jugak ker nie.. hahah.. =p

Related Posts with Thumbnails