5

Kelakar plak!

Thursday, September 18

www.tips-fb.com

Jom ketawa sekejab.. (kalau lah lawak)

Kisah bapak yg pndai
jayman bertanya kepada bapanya...
jayman: pak, betul ke make love tu best?
bapak : haah, samalah best macam kamu korek hidung kamu!
jayman: tapi betul ke org pompuan lagi rasa best?
bapak : kalo kamu korek hidung, hidung kamu ke jari kamu yang rasa best?
jayman: tapi kenapa org pompuan tak suka diperkosa?
bapak : kalo kamu jalan2, tetiba ada org nak korek hidung kamu...kamu suka tak?!
jayman: betul ke tak boleh buat tu masa datang bulan?
bapak : kalo hidung kamu berdarah, kamu nak korek jugak ke?!
jayman: kenapa org lelaki tak suka buat tu pakai kondom?
bapak : kamu suka tak korek hidung masa pakai sarung tangan?!
jayman: waaahhh... bapak ni pandailah!
bapak :

Tekan Like , Okie : )

5 Responses to "Kelakar plak!"

buYut Gurl Says:

hahahhaaha...
hilang tensen jap baca..

[yAN!e][pUTraJAya] Says:

alallal..cian nyer dier...helmet jd cenggitu....kui kui kui

Muhafis Says:

kak buyut..
bapak tue pandai kan.. heheh
**wink2..

Muhafis Says:

kak yanie, jgn ckp issue
elmet.. sgt sensitip skrg inie..
kekekekek

samdaddycool Says:

pandai .. bapak dan anak bapak! :P

Related Posts with Thumbnails