12

Penat nye study..

Sunday, December 28

www.tips-fb.com

Salam all pal. howdy..
Tarikh 28122008 ak mendaftar di itm utk part 6 ini..
aduh borink nyer..
ak takminat stdy lagie. Gosh. cukup la dip nie aje ye mak abah..
Pal tlg.. keje best tak? =) la la la kerjalah......

Tekan Like , Okie : )

12 Responses to "Penat nye study.."

Kyouya Ootori Says:

pndapat sy..sebenarnye study lg best dari keje..time study bleh njoy...time keje sibuk je manjang..huhuhuhu

spatt Says:

aiseh...sambungla bachelor beb...

spatt Says:

selamat grad brader... :)

Muhafis Says:

tq ootori 4 ur advise... =)

Muhafis Says:

spatt.. ak lmbt lagie la doq nak grad.. huhuhuh..

samdaddycool Says:

bila belajar.. rasa nak keje.

bila keje.. rasa nak jadi student sampai mati..

tapi aku suka jadi superman (tapi kena modified spender tak pakai kat luar).. muahahahahhaa

Tepak Sireh Says:

Muhafis, kau jangan nak mengada-ngada nak kerja, habiskan study dulu... dapatkan iajazah, baru leh kerja. sekarang ni sangat2 competitive, byk saingan.. setakat diploma tuu... silap2 jadi kerani jek!!! berpuluh ribu org ada diploma... sambung study ekkk....

kerja kemudian.... esok kalau dah kerja, pasti teringin nak jadik student semula... macam i nih... sambung buat Master plak... :D

Muhafis Says:

thanx brader sam n tepak.. u are so helping.. heheh.. tuelah, ak smbung ah kot.. brgantung pd rezeki.. inshaallah..

samdaddycool Says:

apa kata ko try keje 7e, mas study.. baru tau betapa bosannya jadi kuli..

Muhafis Says:

ak pnah keje cashier kat giant.. but sape kate ak nak jd kuli, pas grad inshaallah nak meniaga, tu plan a ak kot.. huhuhuh

samdaddycool Says:

.. tapi sebenarnya adalah lebih afdal kita bekerja dahulu, untuk mematangkan diri serta menimba pengalaman.. kelak tak akan tertipu.

Pada aku pengalaman adalah satu aset yang paling berharga dan takkan dapat dibeli!
Mungkin terus berniaga lepas habis study pun ok. lagi cepat timba pengalaman berniaga... cuma kena ada bimbingan (sifu)

Muhafis Says:

mcm tue bapak sam boleh lah ajar ak yer meniaga.. koz ak tgk bpk byk run biz n pling famous tdg tue.. ak tak kesah nak meniaga ape janji cr pglaman.. kat psr mlm pun tak esah..

smlm ade akak call ak ajak jd unit trust consultant pas grad.. huhuh

Related Posts with Thumbnails