2

Apekah makna SENI bagi anda?

Monday, February 1

www.tips-fb.com

Sila gambarkan SENI anda berdasarkan GambarGambar dibawah
Vote ah bagi sedap sikit. ;p
GAMBAR 1
Huraian: Cawan: Kopi Oligo coco yang diberi rakan baru pindah kelmarin taksempat diminum seorang rakan lain dek kerana kawan yg lagi 1 (yang ada kereta) kena lincah kaduk sebab kalau dtg lambat pintu kelas akan diKunci. (rakan lain itu menumpang kereta)
Saw Movie: Baru sampai chapter 3iga tengok, oleh kerana baru ingat ade byk assignment , sanggup pause dahulu, buat air kopi putih, kemudian duduk atas pelantar untuk menyiapkannya.
Kalendar Akademik: Telah punah diconteng cakar ayam oleh penulis sebabnya takda kertas, nak pinjam kawan sebelah,malu sebab baru kenal. ;D
GAMBAR 2
Huraian: Ubat Nyamuk jenama Shieldtox yang dibeli di PaBillion sangat membantu kala malam bulan mengambang. YeahYeah!
GAMBAR 3

Huraian: Tahu ape? Glow in the Dark yang menemani tidur malam salah seorang penghuni rumah sebab tidur malamnya yang selalu tak nyenyak. Ya! sangat membantu.

GAMBAR 4

Huraian: Cuba bayangkan kalau MayaKarin betulbetul menyambut bangun pagi anda dengan senyuman yang ikhlas nampak gigi. Mahu tidur semula atau terus mandi? ;p

Gambar 5

Huraian: 'Jadwal Waqtu' yang salah ejaan kerana dahlama taktulis Jawi, Tulisan lumpy.com adelah tulisan tangan penghuni lain yang juga mahu interframe. Ya! sudah ak sebut tindakan enko di blog ini! Fri - tiada kelas, dan ianya heaven.

Gambar 6


Huraian: Pujangga berkata ianya'kelambu', apekah katakata anda? Gambarkan sendiri. ;p

GAMBAR 7

Huraian: Tidak duduk di koleg bukan penghalang bagi penghuni lain untuk berkreatif . Yakadangkadang admire juga dengan ini SpongeBob..

GAMBAR 8

Huraian: KapalTerbang kelawar bersama ciptaan origami yang terhasil melalui 'collabration' penghuni lain. Sangat eksotik.

GAMBAR 9

Huraian: Banyak yg bertanya: Apekah ini? Jawapan ku: 'pelantar' tempat mengulangkaji sambil buat assignment QMT425 yang cambest dan best siak! Empuk, lagilagi alasnya adelah 'handmade' yang rare lagi jarang didapati.

GAMBAR 10

Huraian: Kalau ade yg tanya, "kenapa terlondeh?" Jawapan malas adelah, "kalau ternampak kanakkanak pakai pampers terlondeh 5kali berturut2 selepas dibetulkan, fade up tak?" kesimpulannya dahboleh beli paku siot dikedai hardware.

GAMBAR 11

Huraian: Pastikan lihat cara penghuni ini menggantung air sirap yang dah basi, ade kelas tak? Bagi ak lagi kelas kalau ianya diletakkan dalam gelas berwarna merah, lalu dihidangkan pada yang memerlukan. cheh

GAMBAR 12

Huraian: Karya agung oleh penulis sendiri diilhamkan dari pelukis Leonardo Da Vinci. Memang shemart katanya! ;D bagitahu ku kalau mahu tempah okie, krayon masih ade lagi dalam simpanan penghuni lain.

Manakah yang diRasakan BerSeni?

Gambar Satu

Gambar Dua

Gambar Tiga

Gambar Empat

Gambar Lima

Gambar Enam

Gambar Tujuh

Gambar Lapan

Gambar Sembilan

Gambar Sepuloh

Gambar Sebelas

Gambar DuaBelas

pollcode.com free polls

Selamat mengundi semua! Say no to 'Undi Rossak'

Tekan Like , Okie : )

2 Responses to "Apekah makna SENI bagi anda?"

wan2911 Says:

Huh!!xde seni langsung!
nak muntah den....bweekk!! :p
wakakaka

Muhafis Says:

ceh, padahal enko tertarik an, huhuhuh

Related Posts with Thumbnails